Contactgegevens

Oranjeplein 90
6224 KS Maastricht
06-28142883

geopend op afspraak:
maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 8.30 - 17.30 u

Email

Voor verwijzers die gebruik maken van een zorgmail of vergelijkbaar systeem: marikekreutzkamppsychotherapie@zorgmail.nl

Voor cliënten: gebruikt u a.u.b. de beveiligde emailverbinding via de contactbutton onder aan de pagina

Aanmelden

U kunt mij bereiken per telefoon: 06-28142883 en e.v. een voicemail bericht achterlaten. Ook kunt u een email bericht sturen via de contactbutton onder aan de pagina, dit is een beveiligde verbinding. Geeft u bij de aanmelding a.u.b. aan bij welke zorgverzekering u bent verzekerd.

Locatie

De praktijk ligt aan de Oostzijde (Scharn) van het Oranjeplein. Voor de deur is de nieuwe Groene Loper aangelegd. De praktijk ligt op ca. 8 minuten loopafstand van de achterzijde van het NS station en op 2 minuten van de bushalte Scharnerweg. Er is voldoende parkeergelegenheid.

Crisis

Ik werk op afspraak. In geval van crisis tijdens de behandeling kunt u van maandag tot en met vrijdag (8.30-17.30 u) telefonisch contact met mij opnemen. We kijken dan samen wat er op dat moment nodig is. Buiten kantoortijden kunt u contact opnemen met de huisartsenpost van uw woonplaats.

Waarneming bij afwezigheid

Bij langere afwezigheid (bijvoorbeeld door ziekte of vakantie) is er waarneming geregeld met een aantal collega's. U krijgt hierover vooraf informatie, ook wordt u geïnformeerd via een bericht op de website en praktijkvoicemail. 

Bij korte afwezigheid (bijvoorbeeld één dag) bespreek ik met u op maat welke waarneming nodig is.