Contactgegevens

Oranjeplein 90
6224 KS Maastricht
06-28142883

geopend op afspraak:
maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 8.30 - 17.30 u

Email

Voor verwijzers die gebruik maken van een zorgmail of vergelijkbaar systeem: marikekreutzkamppsychotherapie@zorgmail.nl

Voor cliënten: gebruikt u a.u.b. de beveiligde emailverbinding via de contactbutton onder aan de pagina

Aanmelden / Wachttijd informatie

U kunt mij bereiken per telefoon: 06-28142883 en e.v. een voicemail bericht achterlaten. Ook kunt u een email bericht sturen via de contactbutton onder aan de pagina, dit is een beveiligde verbinding. Geeft u bij een aanmelding a.u.b. aan bij welke zorgverzekering u bent verzekerd.

VOOR WACHTTIJDINFORMATIE VERWIJS IK U NAAR DE WELKOM BUTTON. DEZE INFORMATIE WORDT MAANDELIJKS GEACTUALISEERD. 

Locatie

De praktijk ligt aan de Oostzijde (Scharn) van het Oranjeplein. Voor de deur is de nieuwe Groene Loper aangelegd. De praktijk ligt op ca. 8 minuten loopafstand van de achterzijde van het NS station en op 2 minuten van de bushalte Scharnerweg. Er is voldoende parkeergelegenheid.

Crisis

Ik werk op afspraak. In geval van crisis tijdens de behandeling kunt u van maandag tot en met vrijdag (8.30-17.30 u) telefonisch contact met mij opnemen. We kijken dan samen wat er op dat moment nodig is. Buiten kantoortijden kunt u contact opnemen met de huisartsenpost van uw woonplaats.

Waarneming bij afwezigheid

Bij langere afwezigheid (bijvoorbeeld door ziekte of vakantie) is er waarneming geregeld met een aantal collega's. U krijgt hierover vooraf informatie, ook wordt u geïnformeerd via een bericht op de website en praktijkvoicemail. 

Bij korte afwezigheid (bijvoorbeeld één dag) bespreek ik met u op maat welke waarneming nodig is.